Örömmel bemutatjuk a Tahiszervíz Kft. teljeskörű biztosítási ügyintézési szolgáltatását, mely magában foglalja a biztosítóval való egyeztetéstől az autó javításáig mindent. Ráadásul, ha szükséges, kölcsönautót biztosítunk Önnek a javítás idejére, és vállaljuk a sérült gépjármű elszállítását is.

Teljeskörű Biztosítási Ügyintézés és Autójavítás – Minden egy helyen

Üdvözöljük a Tahiszervíz Kft. weboldalán, ahol nem csak az autójavításban segítünk, hanem teljeskörű biztosítási ügyintézést is nyújtunk, hogy az Ön számára minél kevésbé legyen stresszes és időigényes a kárfolyamattal való szembenézés.

Hogyan Működik a Teljeskörű Biztosítási Ügyintézésünk?

  1. Baleset vagy Sérülés: Amennyiben autója balesetet szenved, vagy bármilyen károsodás éri, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot azonnal. Az Ön biztonsága mindig az elsődleges számunkra.
  2. Biztosítóval Való Kapcsolattartás: Önnek nem kell magának megoldania a biztosítóval való kommunikációt. Mi intézzük az ügyintézést, és felvesszük a kapcsolatot a biztosítójával az Ön nevében.
  3. Kárfelmérés és Értékbecslés: Tapasztalt szakembereink elvégzik autója kárfelmérését és értékbecslését. Ezt a dokumentációt megosztjuk a biztosítójával.
  4. Közvetítés és Ügyintézés: Az Ön érdekeit szem előtt tartva képviseljük Önt a biztosító előtt, hogy biztosan az Ön javára dőljön a mérleg. Az ügyintézés során nem hagyjuk, hogy Ön kényelmetlen helyzetbe kerüljön.
  5. Autójavítás: Miután az ügyintézés sikeresen befejeződött, azonnal nekiállunk autója javításának. Célunk, hogy minél hamarabb visszaadhassuk Önnek autóját.

Kölcsönautó Biztosítás – Amikor Szüksége van Rá

Ha a javítás ideje alatt nélkülözhetetlen közlekedési eszközre van szüksége, ne aggódjon! Biztosítunk Önnek egy kölcsönautót, hogy folytathassa mindennapi teendőit, miközben mi gondoskodunk autója helyreállításáról.

Sérült Gépjármű Elszállítása

Ha autója súlyosan sérült, és nem tudja eljuttatni hozzánk, mi segítünk. Vállaljuk a sérült gépjármű elszállítását, hogy az minél hamarabb a szakértőink kezébe kerüljön.

Miért Válasszon Minket?

  • Szakértő Csapat: Tapasztalt, képzett szakemberekből álló csapatunk mindent megtesz azért, hogy autója újra kitűnő állapotban legyen.
  • Gyors és Hatékony Szolgáltatás: Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy autóját minél hamarabb visszaadhassuk Önnek. Az ügyintézés során nem hagyjuk Önt egyedül.
  • Teljeskörű Szolgáltatás: Nemcsak a javítást vállaljuk, hanem az egész biztosítási folyamatot lebonyolítjuk. Önnek nincs szüksége további stresszre vagy időveszteségre.
  • Ügyfélközpontúság: Ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra. Mindent megteszünk azért, hogy Ön elégedett legyen a szolgáltatásunkkal.

Bízza ránk autójának javítását és biztosítási ügyeit. Cégünk minden tőlünk telhetőt megtesz azért, hogy Önnek könnyebb legyen a nehéz helyzetekben, és autója gyorsan és hatékonyan visszanyerje eredeti állapotát.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken, ha bármilyen kérdése van vagy segítségre van szüksége:

Köszönjük, hogy minket választott!

Call Now ButtonHívjon MOST